A night to remember...


Fy fan vilken kväll det var i fredags!

Som jag skrivit innan så fick jag en för tidig födelsedagspresent i form av en biljett till att se Sabaton.
Jag älskar det här bandet så otroligt mycket (jämför med flickorna som svimmade för BSB under 90-talet, så mycket tycker jag om dem). Inte nog med det, jag fick även en bag-in-box av D och E (uppdraget att supa ner mig lyckades utmärkt). Vi drog på förfest hos M, där jag fick ett "kärt" återseende med Sengångaren:P

Jag, D, E och en gosse sket i gossarna i vardagsrummet som hade whiskey/tv-spelskväll och campade ute på balkongen, kalaskul hade vi. M kom ut med jämna mellanrum och tyckte att vi var tråkiga och osociala, men vad fan, det var ju bara vi som skulle se Sabaton:P

Strax innan elva drog vi ner till Nöjes, hann höra några låtar av Alestorm. Vi hann röka, svepa en öl och gå på muggen innan bandet skulle börja. Vi tre tjejer stod ganska långt bak, vilket resulterade i att jag inte såg ett skit.
Efter ett par låtar smugglade D fram en öl i äkta fjortisanda, och Mija fick i vanlig ordning agera flasköppnare med tänderna. En karl som stod bakom oss fick en skvätt, jag fick en skvätt, D fick resten:P
Sen försvann D och E, och jag blev lämnad ensam i publiken. Eftersom jag inte såg så mycket så stod jag som ett mongo med mobilen uppsträckt så jag kunde kolla genom med den, då var snubben bakom mig en gentleman och hjälpte mig att ta kort.



Rätt som det var blev jag framknuffad en bit, karln hjälpte mig att komma fram, han lotsade mig fram och tillbaka, till slut var jag/vi bara en bit från scenen, och jag hade perfekt sikt. Fy satan vad jag röjde!
Jag är för lat för att gå in på några detaljer om spelningen, men jag kan säga att den tveklöst var det bästa jag sett. Nu väntar jag bara till nästa gång jag får möjlighet att se dem^^
När de spelat klart var det dags att hitta sällskapet, han jag stod med sa sitt namn och att jag skulle leta upp honom på fäjspläjs (det var lättare sagt än gjort, men jag hittade honom efter en helvetes massa letande, och lika många meddelanden till folk med samma namn som honom). Sedan delade vi på oss, för jag var röksugen som en gnu, och totalt euforisk. Jag hittade till slut fröknarna.

Jag vet ärligt talat inte vem av oss som var i "sämst" form^^

När vi kom ut bjöd D på raggarballe med svängdörr (ja, jag är Ronny och Ragge-skadad), och vi samlades allihopa. Pratade med folk en stund, och blev fjortisar för en stund, och stod och gjorde sugmärken på varandra:P Nån liten hårdrocksgosse hamnade med oss också, för jag tyckte han var så lik min bästa vän i Umeå(?). Sen blev det efterfest. M gick med på att bli min bitch (det kommer han få äta upp!), och vi tog bara det lugnt och reflekterade över kvällen. Sen blev det dags att ta sig hem, hade inte varit några problem att gå, om det inte vore för att det spöregnade ute. Vi fick dock efter många om och men skjuts. Där var kvällen slut, och jag kraschade fortare än fan när jag hamnade i sängen.

Gårdagen var dock inte lika rolig, baksmällan från helvetet och träningsvärk på ställen jag inte ens visste att jag hade innan. Slut på nikotin hade jag också, men tack och lov var Baso en snel hest och lånade mig pengar till två paket. Det var bara att knalla över till honom, där det väntade kaffe och cigaretter.

Vid fem kom mitt kära barn hem från farmor, och jag måste erkänna att mitt tålamod var oerhört dåligt. Men som sagt, synden straffar sig själv, som det så fint heter. Vi mysade i soffan innan det var dags för sängen. Dum som jag var gick inte jag och lade mig samtidigt som henne, men det blev inte toksent för mig heller.

Nu är jag "barnledig" i en vecka, har varit duktig och städat, diskat och bakat bröd, så nu luktar det gott i lägenheten.

Nybakad macka blir.

TJINGELING!


I´m hooked on a feeling!

Alltså, jag är så pepp för Sabaton att jag har kalla fötter. Alltså, inte kalla fötter som i att jag ångrar mig, utan de är bokstavligen svinkalla. Jag har sett fram emot det här i säkert ett halvår, och ett tag såg det ut som att jag inte skulle kunna gå. Men så har jag världens snällaste vänner som ger mig biljetten i för tidig födelsedagspresent, tack D, E och E<3

Nu ska jag sätta mig och pilla ihop en header till bloggen, såg innan att jag har världens tråkigaste design.




Ja, här är tamejfan jag...

Ja jävlar du...

Idag börjar det kännas bättre, dock är mitt snor orange(?). Tydlign kan det vara bihåleinflammation, men det skiter vi i. Nenna har börjat få en oerhört jobbig hosta, så nu är det igång med Pulmicort igen.
Nu sitter jag och peppar för Sabaton i morgon, då får fröken vara hos farmor över natten.

Har kommit på att det inte är nån katastrof om jag inte kan åka till Stockholm nästa helg, det går väl fler tåg. Känns bara jävligt surt att jag inte kan avboka biljetterna, vilket innebär att jag mer eller mindre har kastat pengarna i sjön. Visserligen kan man ju hoppas på att få träffa Tijas, det var alldeles förlänge sen jag träffade den fina Skräcködlan^^


FETASTE PEPPEN!

Gud som haver barnen kär...

Nu blir det snart natten. Kroppen säger ifrån, så det är dags för en härlig coctail
av diverse febernedsättande.
Om cirkus en timme kommer mitt kära lilla barn komma utspringandes och vilja ligga sked, och jag är ju inte den som är den^^

Det verkar inte bättre än att mina planer skiter sig. Lite surt att biljetten inte är ombokningsbar, och att den är personlig. Hade den inte varit det hade det varit en möjlighet att sälja den, men inte då. 300 spänn åt helvete, känns mindre bra måste jag säga...


Blå naglar och frossa.

Äntligen har jag hittat tillbaka till bloggen. Vissa dagar har jag haft bloggabstinens, men mesta tiden har det faktiskt varit ganska skönt att hålla allt för sig själv. Nu ska jag i alla fall försöka blogga minst en gång om dagen.

Har åkt på en helt underbar förkylning, har sån värk att jag snart är villig att låta någon trampa mig på ryggen för att räta ut kotorna. Klockrent att åka på skiten när jag (kanske) ska se Sabaton på fredag, och åka bort nästa vecka. Tills nästa vecka är jag väl dock frisk, men ändå. Det verkar som att det finns vissa tvivel från personen jag ska hälsa på, jag hoppas verkligen inte det, för jag VILL träffa honom! Jag tänker INTE gå ut med vem det är, det är bara några enstaka personer som vet om det, och så ska det förbli.
Tänkte också försöka träffa lite annat folk när jag ändå är i krokarna, får se hur det blir. Ska i alla fall bli ofattbart skönt att lämna Värmland ett par dagar.



Snart är det dags att hämta fröken på dagis. Ska bli intressant och se om hon klarar sig från förkylningen, jag hoppas verkligen det!


RSS 2.0