Amenvaffan!

Folk är så innihelvitti värdelösa på att kommentera, och jag hade en släng av metroblogg-abstinens innan idag, och upptäckte att jag inte kunde logga in. Eller rättare sagt, det gick inte att logga ur Andreas=S De hatar mig, nu har jag fått det bekräftat.

Nu blir det sängen, innan Larsson däckar i soffan i vanlig ordning...

God deg!

Idag är det fars dag, och snål som jag är har jag inte (kunnat) köpt något. Skulle inte direkt kännas bra att be Andreas om pengar för att köpa en present till honom:P Så istället så är jag mer eller mindre hans slav under hela dagen, och gör allt han ber om.

Han ligger och spelar NHL nu, och Nenna kröp ner hos honom innan och förpestade luften lite. Hon hade lagt en liten, men ack så illaluktande bajs. Hon var nöjd som attan, och Andreas led i det tysta. Så jag lät henne ligga där en stund, så han fick känna att han levde=)
 
Se bara så nöjd bebis^^

Nee, nu ska jag dricka kaffe, ta en stinkpinne, och sen väcka lilla fröken från vilan. Har ingen lust att ha henne vaken till typ 2200 ikväll=P

Dagens pryl?

Jag funderar faktiskt på att skaffa en menskopp. Jag vet, ni vill säkert inte veta, men det känns faktiskt som en bra grej. Jag har börjat bli mer och mer mikjömedveten, Klara har till och med fått mig att kolla efter rättvise- och kravmärkta grejer. Och ekologiskt vill jag gärna ha. Därför tycker jag en menskopp kan vara en bra grej, delvis för miljösynpunkten, men även för att känna sig fräschare. Jag är en av de där stackarna som absolut inte kan använda tampong, och hur fräscht känns det med binda på en skala. Nä, så fort jag får råd, ska det införskaffas en menskopp!

Idag har Doris och Theo varit här, det var redigt röj här, men två ungar under samma tak. Tack och lov kommer de riktigt bra överens, måste vara för att de gått dagis tillsammans. Och på kvällen kom svägerskan Agneta med ett skrivbord till oss. Mycket bra skit, nu slipper man äntligen sitta vid ett fult gammalt klaffbord som riskerar att rasa ihop vilken sekund som helst.

Jag har märkt att mitt humör har varit bra i drygt en vecka nu, bara lite smågrinig då och då, men det kan ha med sömnbristen att göra också. Men jag ska ändå ta upp behandling med läkaren när jag ringer till henne, för vare sig jag vill eller inte, så måste jag ha något som stabiliserar humöret. Jag tycker inte om att skrämma stackars Nenna, genom att vara ett monster när borderlinen tar övenhanden.

Jaja, nu ska jag se om min älskade "gubbe" kan slita sig från hockeyn, och kanske dansa sängkammar-tango med mig. Jag skulle faktiskt kunna nöja mig med lite vaniljsex (veckans ord). Mjukt och romantiskt kan säkert vara bra ibland också....

Natti natti folket. Sleep tight, and don´t let the bedbugs bite^^

Kan man dö av sexbrist?

Jag hoppas verkligen inte det.

God natt i alla fall, nu är det dags att kasta in handduken...

Den perfekta födelsedagspresenten.

Som alla i min närhet vet (jag har tjatat om det sen dagen efter min senaste födelsedag), så fyller jag 25 i år. Det är för mig en sorgens dag, för det är då jag tvingas inse att jag inte är en tonåring längre. Det är då jag MÅSTE ta tag i mig själv och växa upp. Alla tror att man blir så jävla mogen när man får barn, men jag är nog en av de få som faktiskt inte förändrats nämnvärt sen jag fick Nenna.
I alla fall; jag har kommit på den ultimata presenten till mig, som faktiskt inte bränner hål i plånboken. Köp en stor fyrkantig pärlplatta, och en sjuhelvetes stor bytta med pärlor i diverse färger, för JAG VILL PÄRLA! Varje dag tjatar jag om olika saker jag vill ha i present, men just pärlor (och dvd-dokumentärer om musikgrupper jag tycker om, eller WW2) är det jag allra helst vill ha. Bara så ni vet. *blink blink*

Ett öga rött.

Jag kliar och härjar i mitt högra öga, och gick nyss och kollade i spegeln, och såg att jag hade hemskt mycket sprängda blodkärl. Undrar just vad som hänt, eller om det bara är pga förkylning eller sömnbrist?
Whatever. Idag har vi passat Neo en stund när Zarah var på AMS. Sen blev det fika och sen hem. Fast vi var på Myrorna däremellan. Köpte ett par vinterkängor, en mössa, en Samemössa och en militärväst till Nenna. Allt som allt gick det på 102 kronor, inklusive en plastpåse. Det ni.

Jag har egentligen inte tid att blogga. Jag ska spela Sims, men jag tänkte ge ett litet livstecken i alla fall.

Skrives senare.

Mammas fusklapp^^

Helt fucking otroligt!

Det är ju helt sanslöst, jag kan äntligen blogga igen! Datorn har varit helt mongoloid, och har ABSOLUT inte velat göra som vi vill, och den är fortfarande i obalans, man riktigt hör hur processorn spottar och fräser ibland. Ny dator? Ja tack! Men för tillfället funkar den som den ska i alla fall.

Helt att bero på ingenting, jag måste in på barbarella.se, jag MÅSTE ha en grövre ring till läppen, och en ny ring till min smiley, för i vanlig ordning så har jag svalt ringen i sömnen. Fråga mig inte hur jag bär mig åt.

Ja ja, jag tänkte bara upplysa om att jag faktiskt inte gått och kreverat i ett hörn. BTW, jag tycker att min Ida ska komma hit nu. Jag saknar min Tumme, och det är hennes tur att komma hit. Kosta vad det kosta vill.

Egoism.


För er som inte visste det; det här är jag, så vacker som jag bara kan bli. (jag är vackrast när man slipper se undre och mittre delen av mitt ansikte, hatar min näsa och haka)

Kardborrefötter och magknip.

Ja, nu tar jag oskulden på ÄNNU EN blogg. Jag kände att metrobloggen har rövknullat mig för sista gången, så nu blir det blogg.se för hela slanten. Och att man faktiskt kan ändra designen här är också en fördel.*
Mina fötter känns som kardborreband, men jag är för lat för att göra nåt åt det. Jag och Andreas satt och smorde varandras fötter innan, men det blev av någon anledning bara en av fötterna.
Jag tror seriöst att jag har blivit allergisk mot äpple, eller vad man nu ska säga. Jag har druckit äppeljuice, och jag har aldrig haft sån magknip som jag har nu.

Nä, nu ska jag ta och spela lite Sims innan jag går och lägger mig. Andreas kraschade för typ två timmar sen, men jag är inte direkt trött. Men vi får se...

Fotnot; Det är inte jag som gjort designen, det är Ida, jag kan inte riktigt med HTML längre. Jag tror jag börjar bli senil. Men bannern har jag i alla fall gjort...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0